Kurser i madlavning

Få inspiration til at lave mad af råvarer i sæson, lær om de mange teknikker til at konservere eller tag med i skoven og på stranden og få mod på at bruge af naturens eget store spisekammer. 

Vi arbejder på nye kurser.

Siden bliver løbende opdateret.

Der blev desværre ikke fundet nogen hold eller kategorier

Grøn  mad og bæredygtige måltider

Elsker du at lave mad – eller vil du bare være lidt grønnere i køkkenet?

Hos DOF Faxe Aftenskole tilbyder vi kurser indenfor madlavning med fokus på at bruge råvarer i sæson og eksperimentere med det grønne køkken.

Vi har fokus på smag, at minimere madspild og forlænge holdbarheden på råvarerne.

Kurserne er for alle, der er nysgerrige efter at få nye vaner i hverdagskøkkenet og har mod på at prøve noget nyt eller anderledes.

Tag forklædet på og gå i køkkenet med andre, der deler passionen for mad og læring.